ViTa Nappulat turnausvoittoon Klaukkalassa

ViTa Nappuloiden 07-joukkue nappasi voiton NJSn järjestämässä kahden päivän turnauksessa Klaukkalassa.

Joukkueen maalisaldo oli komea: Alkusarjassa 15-6 ja loppusarjassa 19-4. Pelasimme ns. vähemmän pelanneiden sarjassa, ja olimme otteluissa selvästi ripskammallla jalalla liikkeellä. Erityisesti voidaan mainita ottelu Honka maakotkia vastaan.  Pelasimme siinä upeasti pallonhallintapeliä. Kierrätimme palloa maalivahdin ja topparin kautta esimerkillisesti, syöttelimme tarkasti väleihin, ja maalasimme tehokkaasti.

Nappulailoa Klaukkalan nurmella: Veeti, Santeri, Nico, Onni, Abi ja Jaakko. Joukkueessa pelasi myös Jeremias.

Vita Napuloiden ”drean teamin” pelaajat olivat kaikki luokkakavereita Ristin koulusta + Jaakko, joka on saman koulun eskarissa.

Turnauksen maalinekijät: Onni 9, Jaakko 7, Santeri 6, Abi 6, Veeti 3, Jeremias 2 ja Leo 1.

06-joukkue joutui tahtomattaan ns. enemmän pelanneiden sarjaan, mikä näkyi tylyinä ottelutuloksina. Joukkue pelasi silti leuka pystyssä loppuun asti ja tehtaili yhteensä 20 maalia vastustajien verkkoon. Opettavainen reissu joka tapauksessa.