P10 ja P8 vierailivat HJK-turnauksessa

Osallistuimme kolmella joukkueella HJK-turnaukseen toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tämä oli samalla meidän ensimmäinen  kirmaisu kevättuulessa ulkokentillä. Se oli opettavainen kahden päivän jalkapallomatka Helsinkiin Sonera Stadionin ympäristöön. Klikkaa kuvat suuremmaksi.

P8 musta oli omassa sarjassaan ylivoimainen. Pojat olivat vastustajia edellä kaikilla osa-alueilla. Maalisuhde kertoo eron ja sen, että pelaajat ovat systemaattisen harjoittelun avulla nostaneet selkeästi pelitasonsa talven aikana.

Ottelut: 5 ottelua, viisi voittoa: maalisuhde 38-5.

Keväällä pääosin nappulaliigan pelaajista muodostettu P8 oranssi pelasi ensimmäisen turnauksensa kotihallin ulkopuolella. Pari peliä oli tasaista vääntöä, muutoin vastustajat olivat vielä edellä. Oranssit pelasivat silti reippaasti. Pelissä oli havaittavissa ViTa Nappuloiden otteita: pelimuoto, haastaminen ja laitapelaaminen.

P10 pelasi turnauksessa vaihtelevasti. Aloituspäivä oli kankea ja tukkoinen. Peli ei kulkenut normaaliin tapaan, ja olimme kaukana omasta tasostamme. Näin saattaa käydä, kun lähdetään uusiin ympäristöihin pelaamaan. Muutama välähdys toki nähtiin mm. Anton koppas rankkarin Honkaa vastaan. Lauantain pelit pelattiin ulkona ja reilusti isommilla kentillä, joihin me olemme tottuneet. 2 voittoa, 1 tasuri ja 2 tappiota. Tiukkoja pelejä seliseli… loppupelit pelasimme ansaitusti B-finaaleissa.

Sunnuntaina siirryimme sisälle Pallokentän uuteen halliin. Se oli kuin olisimme palanneet tutulle kotikentälle, josta innostuneena pelasimme huikean päätöspäivän. Veimme pallon kuinka tahdoimme, vastustajat eivät juuri päässeet puolen kentän yli. Esitimme mahtavaa haastamista ja Vita Nappuloiden suoraviivaista syöttöpeliä: Kaapo teki topparina zidanet kahdesti, Emil ja Adam pyörittivät keskikenttää, Anton ja Jere nousivat alhaalta, Ode, Toni ja Sale etenivät laidoilla, Karri palasi maalintekoon ja Tume – huh huh, päätöspäivän kahdessa ottelussa 6 maalia ja turnauksen maalikuninkuus(11), vaikka pelasi yhden ottelun itse veskarina.

Upea turnauskokemus kokonaisuudessaan. Ilo paistoi päätöspäivänä sunnuntaina kaikkien kasvoilta. Oma pelitapamme vahvistui, ja pelaajien oma itsetunto kasvoi.  Olemme valmiita kesän sarjapelihin ja turnauksiin. Ja Helsinkiin palaamme heinäkuussa Helsinki Cupissa – ViTa SKULAA!

Turnaustulokset, P10

Lauantai

  • ViTa 05 – Fc Honka haaste06 (mv Anton)    0 – 2
  • HJK Lauttasaari- Vita (mv Adam)                  1 – 2  (Tuomas, Onni)
  • ViTa- VJS Myyrmäki (mv Ode)                       2 – 3 (Karri, Tuomas)
  • ViTa- HJK Töölö valk.05 (mv Kaapo)            2 – 0 (Tuomas 2)
  • SaPa vihreät – Vita (mv Tuomas)                    0 – 0
Sunnuntai
  • ViTa- Valtti AC (mv Anton)                              3 – 0 (Tuomas 3)
  • HJK Töölö valk 05- Vita (mv Ode)                 0 – 7, (Tuomas 4, Sauli, Karri, Toni)