Nappulat futsalissa

Neloset aloittivat hyvällä jalalla uuden futsalkauden. Saavutimme kauden avauskierroksella myös ensimmäisen voiton, mikä aina piristää mieltä ja maistuu muutenkin makealta, kun se tulee vielä hyvän peliesityksen ansiosta.

Talvikausi 2016 käynnistyi Masalan hallissa EPSiä vastaan. Aloitimme napakasti ja menimme 1-0 johtoon jo ensimmäisellä peliminuutilla. Veimme peliä ja vastustajalla oli vaikeuksia päästä meidän puolen kentän prässimme ohi. Pikku hiljaa EPS sai vauhtia peliinsä ja siirtyi kuskin paikalle. Loppunumerot oli tylyt 10-1.

Toisessa matsissa vastassa oli HAlku/Team. Saimme myös tässä pelin käyntiin nopeasti ja tilanne oli 2-0 meille viidessä minuutissa. Loppu olikin ViTa Nappuloiden pallotanssia.

Meidän on syytä pitää mielessä, että pelaamme 2004-syntyneiden sarjassa pääosin 2005-syntyneiden joukkueella.

Tässä Antin kuvaaama ja editoima maalikimara talven futsalotteluista.