05 voitti kotiturnauksen

Upea avaus ViTa Nappuloiden kevään Buster-turnauksessa. Lauantain aurinkoisena aloituspäivänä pelasivat 05-06-ikäiset. ViTan 05-joukkue oli omassa sarjassaan pitelemätön ja voitti oman turnauksensa puhtaalla pelillä maalierolla 12-3.

Alkukauden sarjapelien tukkoisuus avautui kotiturnauksessa peli peliltä. Aamun ekassa pelissä taipui NuPS selvästi, eikä kakkosmatsinkaan vastustajalla Halikolla ollut keinoja pysäyttää ViTan pallorallia. Finaalissa joutui puolestaan Saupa toteamaan kotijoukkueen tällä kertaa etevämmäksi.

ViTan pelaajista onnistuivat erityisesti kärkikolmikko Jalo, Jimi ja Joona. Ukot ovat nousseet vahvasti nappulanipun nokalle maalintekijöiksi. Keskikenttä pelasi myös hyvin. Pallot riistettiin vastustajilta häpeilemättä ja sen jälkeen peliä vietiin vauhdilla laidoille ja pystyyn ylös. Erinomaista pallonkäsittelyä ja pelinlukua. Topparilinjassa oli kiva nähdä jälleen Kapon varmoja otteita.  Koko joukkueelle onnittelut taitavasta ja nopeasta vitanappulapelistä!

Tarkemmat tulokset: Tulokset eivät ole tärkeitä, mutta kotona ei ole tapana olla vieraskoreita.

http://vita.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vitakevat2016&sarja=P05E&tuomaristo=-1&ottelut=1