P10 kilpaturnauksen kolmas

Nappuloiden P10-joukkue vieraili Espoossa kilpaturnauksessa.  EBK-Honka Areenalla aloituspelin vastus oli tuttu EPS musta I, joka aloitti hanakalla prässillä. ViTalla olikin alussa vaikeuksia avata peliä ja päästä nousemaan vastustajan kenttäpuoliskolle. Puskimme keskeltä ja syötöt päätyivät vastustajalle. Pikku hiljaa asetelma tasoittui, ja pääsimme laitojen kautta maalipaikoille. Palloja ei vaan saatu verkon pohjalle, vaikka tilanteita oli. Kun vastustajakaan ei siihen pystynyt, oli lopputuloksena 0-0.

Seuraavassa ottelussa KJS:ää vastaan olimme liikkeellä hanakalla jalalla. Vastustaja teki ensimmäisen maalin, mutta se ei meidän pelaamistamme haitannut. Pääsimme toistuvasti laidoista tekopaikoille ja tulostakin syntyi. Ensimmäisen maalin rouhi Allu ja toisen tutulla tykillään Rasmus oikealta laidalta. Tulos 2-1. Maalierolla jäimme ulos loppuottelusta, jonka EPS voitti selvästi.

Pronssimatsiin vaihdoimme valkoiset pelipaidat.  Vastassa oli EPS musta II, joka pelasi suoraviivaista pitkää palloa. Meidän topparimme siivosivat pallot pois, ja aloimme löytää myös sitä omaa hyökkäyspelaamista. Vastustaja tosin maalasi kulman jälkitilanteesta itsensä johtoon 1-0. Hienoila laidanvaihdoilla loimme useita maalipaikkoja, joista viimein Otto tälläsi laiturin paikaltaan boltsin kulmasta maaliin. Peliaika päättyi 1-1 -tilanteeseen.

Koska kysymys oli sijoitusottelusta, ehdotimme rangaistuspotkukilpailua ratkaisuksi. Vastustaja teikkasi itselleen aloituksen. Allu oli veskarina ja torjui kohti suunnatun laukauksen. Allu oli myös VITan ensimmäinen vetäjä eikä tehtävässään epäröinyt; pallo kovaa alas vasemman tolpan juureen. Turnauksen kolmas sija.

ViTa P10 -joukkueesta kunnostuivat: Rasse, Santeri, Allu sekä Aleksanteri ja Tuukka.

Teksti ja kuvat: Ramo