Otteluraportit

24.5. Kevätturnauksen avausottelussa 05 musta peittosi KäPa AC Tottenhamin selvin nappuloin. Tume tiputti vieraiden peli-innon aloitusjalksolla paukuttamalla 3 maalia. Toisella jaksolla Anton B, Emil lisäsivät löylyä muutenkin kuumassa kelissä. KäPa teki 2 maalia meille ja yhden omarin. Ottelu oli selvästi ViTan hallussa. Helppo avaus 6-2, mv Onni R .

Toisessa ottelussa vastaan tuli KJS, jolla ei ollut nokan koputtamista pelitilanteisiin. Loppututlos 8-1 oli murskaava. Maalit: Anton B 3, Tume 2, Emil, Anton T ja Jaakko(rp) kukin yhden, mv Onni R. Löysä alku ehkä vähän kostautui päätösotelussa, EsPa olikin pelaava joukkue, joka ei antanut juuri tilaa eikä aikaa. Vieraat naputtelivat vielä maaleja hyvään tahtiin meidän seisoessa kantapäillämme. Tume lohdutti yhdellä osumalla. Ottelu 4-1 espoolaisille ja samalla turnausvoitto, onnittelut sinne! Kuuma päivä 27C°, ja loistokas turnaus.

06-joukkue(pääosin 07 -synt.) aloitti oman turnauksensa HJK Munkan kanssa. Veimme aloitisjakson upealla jalalla. Samu teki alkuun 2 reppua, klubi tasoitti meidän ponnekkaalla avustuksella. Santeri teki ottelun hienoimman: veivasi koko klubinipun läpi ja tinttasi vasurilla alakulmaan. Onni torppasi päättäväisesti klubihyökkääjiä. Maaleja tehtiin tasatahtiin. Tilanne oli 4-4 ja enää päätösvihellystä vaille, kun klubi kaivoi kulmasta boltsin ja suttasi sen meidän verkkoon puoli minsaa ennen ottelun päättymistä. Ottelu 5-4 Klubille, mv Oskari. Toinen peli oli helpompi. LoPa sinnitteli hetken mukana, mutta Samuelin 3 maalin jälkeen tukat taipuivat. Toisella jaksolla Allu, Oskari ja Santeri tekivät kukin yhden. Lopputulos 6-2 meille, mv Veeti. Päätösottelussa alkoi kuumuus pehmittää ajatusta ja peli hajoilla. KJS pääsi usein läpi 2-3 pelaajalla meidän topparia(Onni) vastaan. Maalintekijät: Allu 2, Santeri ja Samuel yhdet. Ottelu tasan 4-4 mv Hermanni. Hyvää tsemppiä joukkueelta. 07-pojat pysyivät kaikki hyvin ”isompien” kyydissä.

14.5. Inkoon 2005 -keltapaidat pelasivat pallon  4 kertaa maaliin, meidän saldoksi jäi 2. Ihan kelpo pelin pelasimme silti. Rakensimme peliä alhaalta ja saimme palloja maalipaikoille, haastoimme, vaihtelimme laitoja ja saimme syöttöjä omille. Ei ihan parasta peliämme, perusasioissa oli ailahtelua. Kenttä oli pieni, ja kaveri roiski pallonsa(yksi hieno veto), mutta emme lähteneet siihen potkukilpaan mukaan. Seuraavalla kerralla revanssi, aivan kuten pojat sotahuudossaan lupasivat.

Maalintekijät: Karri ja Kaapo (mv. Lauri)

12.5.2014 2004-joukkue kävi EPS/Maalitykit V:n vieraana Espoossa. Koko peli pelattiin kovan painostuksen alla. EPS liikkui vikkelämmin ja piti pelaajiamme ahtaalla. Timantti oli vähän hakusessa ja avauksissa oli vaikeuksia, koska vastustajamme otti ylhäältä. Maalivahtimme joutuivat venymään toden teolla välillä. Puolustus piti pintansa hyvin jopa ylivoiman edessä. Keskikentällä  Emil ja Jaakko E juoksivat pehmeällä hiekkakentällä molempien päiden apuna.

Toisessa erässä 2-0 tilanteen jälkeen sisuunnuimme, hyökkääjämme auttoivat puolustusta ja kovalla yrittämisellä saimme maalin vihdoinkin. Tasoitusmaalin saimme kaksi minuuttia ennen pelin loppua neljännen ”sarjapotkun” päätteeksi.

Maalintekijät: Kaapo ja Tuomas (mv. Kaapo ja Onni R)

4.5.2014 2006 musta  joutui Santamontussa kunnon pöllytykseen  PPS:n pyörityksessä. Vastustaja oli selvästi parempi, eikä meillä ollut siihen nokan koputtamista. Samuel, Veeti ja Roni pelasivat ajoittain pirteästi ja Hermanni koppasi hienosti kuteja maalissa. Kovaa vastustajaa vastaan on perusasiat pidettävä mielessä ja pelaajista on löydyttävä hieman kiukkua ja periksiantamattomuutta pelin jatkamiseen. Maalin jälkeen numeroista viis: uusi peli käyntiin, pallo laitaan, katse ylös ja pallon kanssa ohi vastustajasta tai syöttö omille. Kun menetetään pallo, niin tilanne ei pääty siihen. Lopputulos 0-16.

4.5.2014 2005-joukkue oli tyly isäntä LoPalle Santamontussa. Alkuhämmennyksen jälkeen peli siirtyi meidän hallintaan, vaikka LoPa yritti sisukkaasti loppuun saakka. Emil on elementissään, Onni R. liikkui kärjessä ja Tume teki taas vitosen. Välissä syöttelimme pallon tekopaikoile mallikkasti. Puolustuksen nukahtelut soivat usein omissa, mutta suurimmat vaikeudet meillä oli avauksissa. Laituri jätettiin oman onnensa nojaan joskus jopa kahden vsstustajan prässiin?

Maalintekijät: Tuomas 5, Emil ja Onni R. molemmat 2 (mv Anton T. tsemppari).

3.5. 2014 2004-joukkue avasi sarjakauden hyvällä pelillä Kasiysiä vastaan Laaksolahden hallissa. Peli oli alusta alkaen meidän hallussa. Haettiin vastustajalta pallo jalasta, liikuttiin eteen päin ja tehtiin maalit. Aloitusjaksolla kaikki pelasivat hyvin. Jaakko ja Karri moottorina keskellä, Aapo ja Juuso toppareina. Anton T hallitsi poikeaa laitaa, riisti ja nousi, samoin Sauli. Tume teki maaleja ja Anton B pelasi mainiosti kärjessä koko ottelun. Onni R avasi maalivahtina hyvin ja pelasi myös jalalla! Tuplasalmiakki maistui.

Toisella jaksolla vitalaisten jalat hyytyivät, ja Kasiysi pääsi peliin mukaan. Muoto ei pysynyt kasassa, jalkojen liike loppui ja vastustaja rankaisi löysäilyistä. Pojat kuitenkin sisuuntuivat ja laittoivat taas palloa liikkeelle eikä vastustaja siinä meossa enää pysynyt mukana. Voitimme ottelun  ansaitusti  7-5.

Maalintekijät: Tuomas 5, Onni R ja Anton B molemmat 1 (mv Onni R ja Juuso).

One response to “Otteluraportit

  1. Päivitysilmoitus: ViTa Nappulat Solvallan urheiluopistolla | Vitan Nappulat - pallo olkoon kanssasi·

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s